Sikk / 1. július 2015

Táskánk, a stílusunk tükre

” A mai nő táskája sűrített mása az életének: van benne személyi igazolvány, munkaadói igazolvány, gépkocsivezető-jogosítvány, slusszkulcs, lakáskulcs, esetleg a szeretője lakásának a kulcsa is, cigaretta, gyufa vagy öngyújtó, rúzs, púder, szempillafesték, zsebnaptár karikázott számokkal, fejfájás-csillapító, menstruációsgörcs-oldó, esetleg fogamzásgátló labdacsok, zsebkendő az orrnak, zsebkendő a rúzsnak, fésű, manikűrkészlet, soroljam tovább? Mindig mindenre készen, teljes fegyverzetben…”

Szilvási Lajos

A táska kívül belül mi vagyunk, megtestesít minket.  Külseje azonosul ízlésünkkel, kifejezi egyéniségünket. A táskánk a legjobb barátunk, mely mindig velünk van, számíthatunk rá, készségesen vigyáz értékeinkre és tehetetlenül aláveti magát szeszélyeinknek. Cserébe mi is óvjuk őt, dicsekszünk vele, ide-oda rakosgatjuk, de néha cseppet sem kímélve hagyjuk szenvedni a sok terhe alatt. Ilyenkor fény derül az igaz barátságokra, a gyengébbek elesnek, s apróbb jelzésekkel megpróbálnak búcsút inteni nekünk.  Időtálló barátságokra sajnos csak ritkán tesz szert az ember.

Stílusos, egyedi, igényes nőhöz stílusjegyeihez hű retikül dukál.  Ha kiszeretnénk tűnni a tömegből, álmodjuk meg saját táskánkat. Tervezzük meg méretét, színét, formáját, stílusát, varrassuk bele a nevünket vagy a monogrammunkat, díszíttessük strasszokkal vagy egyedi fonásmintákkal. Engedjük szabadjára fantáziánkat.  A bőrtáskával soha nem foghatunk mellé, s nem minden bőrdíszműves dolgozik elérhetetlen árakon, lásd: BF Design. http://www.budapestfashiondesign.hu/

Ha a tartós barátság mellett tesszük le a voksunkat, megéri hosszútávra befektetni. Szűkös pénztárca esetén válasszunk olyat, mely minden évszakban hordható. A klasszikus fekete-fehér kombináció minden évszakban tökéletes kiegészítő bármilyen alkalomra.  A barna különböző árnyalatai is egész évben nyugodt szívvel viselhetőek.

Sok sikert az igaz barát felleléséhez!


Előző bejegyzés
Fuss, hogy szabad, könnyű és boldog légy!
Következő bejegyzés
7 Hajdúsító tipp