Sikk / 25. április 2017

Szépségtippek egyenesen Ázsiából

Az ázsiai hölgyek mindig lenyűgöznek minket Európaiakat rendkívül tiszta és hamvas bőrükkel. A titkukat nem szívesen fedik fel, pedig néhány trükkjük eléggé kézenfekvő. Az alábbi szépségtippek nemcsak a bőrt helyezik előtérbe, hanem a táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az ázsiaiak a bőrük kényeztetése mellett szívesen kényezetetik hajukat, a testüket és lelküket egyaránt. A különleges és varázslatos megjelenés nem kevés odafigyelést igényel, egy kis erőfeszítéssel és időbefektetéssel azonban könnyen át lehet ültetni tippjeiket az európai gyarkolatba.

 1. Védjük arcunkat a napfénytől
  Használjunk magas faktorú fényvédő naptejet. A legtöbb ázsiai nő napernyővel, kesztyűvel és naptejjel bekenve lép az utcára a nyári időszakban, de tavasszal is odafigyelnek arra, hogy kevés káros sugárzás érje bőrüket.
 2. Rendszeres arctisztítás és radírozás
  Az egyik leghangsúyosabb trükkjük a rendszeres arctiszítás, mélytisztítás és intenzív hidratálás. Többek között algás szappant használnak az arctisztításhoz.
 3. A hibátlan bőr belülről fakad
  Ez esetben is igaz a mondás, hogy az vagy amit megeszel. Nagyon fontos szerepet játszik a bőrünk szépségében a megfelelő, gyömölcsökben és zöldségekben, szójában és halfélékben gazdag táplálkozás. Az élelmiszerekben lévő ásványi anyagok és antioxidánsok megelőzik a bőr öregedését.
 4. Zöldtea
  A zöldtea antioxidánstartalma által kiválóan felveszi a harcot a bőr öregedésével. Ezenkívül rengeteg vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz és még finom is.
 5. Sok alvás, kevés stressz
  Fontos, hogy megfelelő mennyiségű alváshoz juttassuk a szervezetünket, mely a bőrünkön is garantáltan láthatóvá válik. A kevesebb stressz által idővel a bőrünk is kisimul.
 6. Vacsora 18 óra előtt
  Az ázsiai nők különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy 18 óra előtt vsacsorázzanak, mivel sok gyümölcs-és zöldségféle megemésztése hosszabb ideig tart, mely jelentősen megterheli a szervezetünket.
 7. Egyensúlyban önmagunkkal és a környezetünkkel Bármilyen mozgásformát választunk, a lényeg, hogy az a test és lélek összhangjára koncentráljon. Menjünk jógára, masszázsra, vagy próbáljátok ki shiatsut!

M.


Előző bejegyzés
Méregtelenítés, ideje detoxikálni
Következő bejegyzés
Ha a legjobb barátod férfi..