Sikk / 19. június 2017

Smink nélkül is elbűvölően

7 tipp, hogy smink nélkül is elbűvölő legyél. Egyre nagyobb teret hódít a természetes megjelenés. A sminkdivat évről-évre visszatér az érintetlenséghez. Sokan elégedetlenek önmagukkal és talán el sem tudják képzelni, hogy sminkmentesen is lehet élni.

Az alábbi tippekből megtudhatjátok, hogy hogyan.

 1. A megfelelő arcradírozás
  Fontos az elhalt bőrsejteket eltávolítani, annak érdekében, hogy a bőrünk ne legyen fakó és egyenetlen. Egy új és rendkívül bőrkímélő technika az enzim radírozás, mely bársonyossá és egyenletessé varázsolja a bőrt. Ezt a fajtát bátran alkalmazhatjuk két-háromszor egy héten, mely által az arcbőrünk alapozó nélkül is sugározni fog.
 2. Arcszérum
  Alkalmazásával nemcsak a bőrképünket finomítjuk, de segítségével minimalizáljuk a pórusokat és simává varázsoljuk a bőrt. Már az első alkalmazással is eredményt érhetünk el, ugyanis egyenletessé teszi a bőrt alapozó nélkül. A szárazabb bőrtípushoz tartozók használhatnak hozzá kiegészítésképpen néhány csepp arcolajat.
 3. A tökéletes arckeret
  Az arckeretünk tökéletesítésében a szemöldök játsza a főszerepet. Éppen ezért fontos, hogy azt megfelelő formában tartsuk.  Igazítsuk a szemöldökünket a szemekhez, a frizurához és az arcformához. Nem ajánlatos túlzottan kivékonyítani a vonalát. Minél vastagabb a szemöldök, annál több kijezést kölcsönöz az arckifejezésünknek.
 4. Szempillafestés
  Bátran festheted a szempilládat. Akinek világosabb a haja, annak általában szinte láthatatlan a szempillája, ezért elengedhetetlen kellék számukra a szempillaspirál. A problémára kiváló megoldást biztosít a tartós szempilla,- és szemöldökfestés
 5. Egy kis önbarnítás
  Az önbarnító arckrém, egészséges kisugárzást kölcsönöz az arcnak. Ha nem vagy a híve a barnítóknak, egészséges mennyiségű napozás is szép árnyalatúvá varázsolja a bőröd. Ebben az esetben ne feledkezz meg a fényvédő naptejtől.
 6. Sugárzó mosoly
  A szép mosolyhoz elengedhetetlenek az ápolt és fehér fogak. A fehérebb árnyalat érdekében alkalmazhattok egy otthon is könnyen elkészíthető fogkrémet. Hogyan? Keverj össze egy teáskanál kókuszolajat egy csipetnyi kurkumával. A fogmosás előtt ajánlott alkalmazni és körülbelül 5 percig a fogakon hagyni a készítményt. Az eredmény már néhány használat után látványos lesz.
 7. Megfelelő mennyiségű folyadékbevitel
  Igyál minél több vizet! A folyadék feltölti belülről az arcodat, melynek erdeményeképpen sokkal üdébb lesz az arcbőröd.

 

M.


Előző bejegyzés
5 dolog, ami lassítja az anygcserédet
Következő bejegyzés
A bizonytalanság legyőzése