Sikk / 18. szeptember 2016

Őszi-téli sminkdivat 2016

A 2016-os őszi, téli sminkdivat minden nő számára megfelelő stílusirányt kínál. A semleges, természetes hatású, vagy a meghökkentőbb, extravagánsabb sminkek mellett még mindig divatot hódít a klasszikus megejelenés.

A rúzst kedvelő nőknek jó hírem van, ugyanis az élénk vörös, narancsos árnyalatú vagy áfonya rúzs meghatározó lesz ősszel is.Aki elzárkózik a hasonló feltűnésektől, és inkább a natúrabb változatokat szereti, mint például én, annak érdemes lesz alkalmazni a fehér, vagy ezüst árnyalatot a felső szemhéjra, melyet például sötét bézzsel tud árnyalni.

Továbbá a barna árnyalatai sem menetek még ki a divatból, ezeket a színeket, árnyalatokat is fel lehet úgy vinni, hogy semlegesebb hatást érjünk el. Ehhez felvihető sötétbarna, vagy fekete szemceruza/ szemhéjtus. A barna szeműeknek ez kifejezetten jó választás.

A natur mellett a másik nagy sláger a füstös hatású szem, legyen az klasszikus, vagy az ősz színeit hűen idéző téglaszínek, vagy vöröses narancsok. A füstösség elérhető más árnyalatokkal is, mint például egy semleges színű barnás szürkés árnyalattal, mindezt kiemelve arany szemceruzával.

A kicsit merészebbek kipróbálhatják a narancsos, pirosas szemhéjfestést, vagy az ősz tarka színeit szivárványpompában a szemhéjukon megjelenítve, ezekhez természetesen hagyva az ajkakat. Azok, akik inkább az ajkukra szeretik fektetni a hangsúlyt, bátran játszhatnak az áfonya, vagy piros árnyalataival.

 

M.


Előző bejegyzés
Az immunrendszer edzése
Következő bejegyzés
Magyaros gnocchi