Sikk / 8. október 2017

Őszi-téli divat a sokszinűség jegyében

Az idei őszi-téli divat ismét sokszinűséggel és széles színpalettával kedvez a divat hódolóinak. Piros, olívaolaj és mustárszín, csak néhány a legmeghatározóbb árnyalatok közül. De az anyagok területén sem kell visszafognunk magunkat, ugyanis a lágyabb, selymesebb bársony, vagy denim mellett továbbra is hódít a bőr.

Piros minden mennyiségben
Aki nem tart a feltűnőségtől és büszkén viseli ezt a domináns színt, az most bátran kibontakozhat. Akár a télikabátunk, vagy csizmánk is lehet piros, sőt annak különböző árnyalatait is variálhatjuk. Továbbá viseljünk narancssárga, skarlátvörös, vagy grenadin színeket.

Ismét itt a kord bársony
méghozzá a 70-es évek hangulatában. A kosztümök és a bő nadrágok hűen tükrözik a legnagyobb divathetek egyik fő motívumát. Nemcsak a ruhák, nadrágok és blézerek készülnek ebből az anyagból, de a fehérneműdivatot is dominálja idén a bársony. A fekete és sötétkék színek mellett most előtérbe fog kerülni a mustárszín, vagy bordó bársony is.

Nadrágkosztüm
minden mennyiségben és színben, sőt ha virágmintásat választunk se nyúlhatunk nagyon mellé.

A jó öreg pepita
az idei őszi-téi divatból sem maradhat el, melynek különböző változatai egyszerűen elbűvölőek.

Feliratok minden mennyiségben
legyen az feminista töltetű, vagy csak szabadságot hirdető.

A színek ismét ütik egymást
A korall pirossal vagy narancssárgával kombinálva, minél nagyobb a különbség és meghökkentőbb a kontraszt, annál jobb. Ehhez bátran használhatunk azonos árnyalatú rúzst is.

Futurisztikus megjelenés
Az ezüstös színárnyalat az elrugaszkodott formákkal kombinálva igazi űrutazásra csábít. A csillagok és szegecsek ezüsttel kombinálva nem hiányozhatnak idén ősszel a gardróbunkból. A bátrabbak még megspékelhetik a szettjüket egy kis bőrrel, vagy bőrutánzattal.

Szokatlan, meghökkentő szabásminta
A túlméretezés vagy a túl szűk szabás egyáltalán nem lesz szokatlan az idei őszi-téli szezonban. Visszajön a divatba a cicanadrág, méghozzá csilli-villi kivitelezésben.

Vissza a természetbe
olívaolaj, vajszín és khaki minden mennyiségben. Legyen szó felsőről, vagy akár hosszított nadrágról, nem választhatsz rosszul.

Tetőtöl-talpig denim
A denim az egyik legnagyobb divathit lesz, melyet testreszabottan viselve ajánlunk.

Fekete bőr
A magabiztos, vad nők elengedhetetlen öltözéke lesz az idei hűvösebb hónapokban.

 

M.


Előző bejegyzés
Inspiráló anyai jótanács
Következő bejegyzés
Krumplikrémleves virslivel