Életképek / Lélek / 14. november 2017

Mitől ijednek meg a férfiak?

A nők többsége tudja magáról, hogy rendkívül szeszélyes, és ez az a tulajdonságunk, amelyet nyíltan fel is vállalunk. Van azonban még néhány dolog, amivel a férfiakat bizony eléggé meg tudjuk félemlíteni, melynek kimenetele kétélű: vagy meg sem ismerjük, vagy miután megismerjük elmenekül.

Mitől ijednek meg a férfiak?

A puszta látványtól
Erről ugyan nem tehetünk, de nem árt, ha tudjuk, hogy vannak férfiak, akiknek esze ágában sincs megszólítani egy csinos nőt, mert nincs hozzá bátorságuk.

Ha túl okos
Nem biztos, hogy minden férfinak imponál, ha egy okos nővel van dolga, ugyanis így könnyen fény derülhet a hiányosságaira, mely férfiúi hiúságát bizony nem fogja éppen legyezgetni.

Ha túl direkt vagy erőszakos
Ha egy nő túlzottan énközpontú és nem hagy mást érvényesülni, olyan gyorsan menekülnek a férfiak, ahogy csak tudnak. A modortalan viselkedés valószínű nem hagy pozitív nyomot egy férfiban sem.

Ha tökéletes
Bizonyára kevés nő tartja magát tökéletesnek, mégis lehet, hogy a férfiak által elvárt kirtériumok külső és belső tulajdonságok tekintetében felérnek egy lottónyereménnyel, ami sajnos sokaknak elérhetetlenül nagy falatnak tűnik.

Ha túl sok férfi veszi körül
Nem egy férfit ismerek, aki soha nem merne odamenni egy nőhöz, ha férfikoszorú veszi körül. Tény, hogy elég bátornak kell lenni ahhoz, hogy beállj egy hosszú sorba abban a hitben, hogy úgyis te vagy a nyerő. Fordított esetben valószinűleg mi sem kockáztatnánk ezt meg.

Ha túl jó emberismerő
A férfiak nem szeretnek sebezhetővé válni. Ha egy nő túl gyorsan kiismeri a férfit, felfedezi annak hiányosságait, vagy rossz tulajdonságait is. Néha a férfiaknak is nehéz szembenézni önmagukkal.

Ha egy nő hisztérikus
Mindenkinek lehet rossz napja, viszont, ha a hisztérikus viselkedés mindennapossá válik és még a férfi viccein is megsértődünk, ne csodálkozzunk azon, ha nem fog már tudni/akarni minket kezelni.

Ha túl magasak az elvárásai
Ha egy férfi tisztában van vele, hogy egy nőnek milyen elvárásai vannak és megállapítja, hogy ő azokat soha az életben nem fogja tudni teljesíteni, nem fog túl sokáig hezitálni..

Ha egy nő anyagias
A férfiak nyílvánvaló okokból nem kedvelik az olyan nőket, akik elvárják, hogy szebbnél szebb ajándékokkal kedveskedjenek nekik. Nem minden férfi rajong azért, hogy minden alkalommal meghívja a nőt, vagy ruhákat vásároljon neki.

 

M.


Előző bejegyzés
9 dolog, amire sokkal több időt kellene szánnunk
Következő bejegyzés
Éjszakai szépségápolás