Életmód / Lélek / 16. szeptember 2017

Hogyan imponáljunk Neked?

Néha olyan nehéz megadott recept nélkül főzni. Ilyen az ismerkedés is. Komoly kihívás megtalálni a középutat, kiismerni a kiválasztott igényeit, megítélni, hogy mennyit mutassunk magunkból, vagy hogy mire nyitott a másik. Szeretnénk belelátni a férfiba, mely olykor elég nehéz fejtörést okoz számunkra. Talán néhány férfitipp segíthet ebben.

Hogyan imponáljunk a kiválaszottunknak?

Ki tudná erre jobban a választ, mint maga a férfi. Az összegzés a különböző vélemények összesítésében a következőkre vezetett.

 1. Tudatos helyszínválasztás
  A randik színhelye mindig fontos szerepet játszik a beszélgetés lendületében, lefolyásában és hangulatában. Ajánlatos a helyválasztásnál figyelembe venni, hogy hol tudtok csendben kettesben lenni. Válasszatok olyan helyszínt, ahol magabiztosan tudtok mozogni, nem feszengtek és lehetőségetek adódik arra, hogy jobban kibontakozhassatok. Természetesen ne hanyagoljátok el azt sem, hogy a férfi milyen területen mozog szívesen.
 2. Ne játszatok szerepet
  Ha önmagatokat adjátok, nemcsak számos felesleges kört tudtok megspórolni az ismerkedés során, de őszinteségetekkel gyorsabban be tudjátok lopni magatokat a kiválasztott szívébe.
 3. Ne legyetek kritikusak
  Ha már az elején kiakadtok dolgokon és nemtetszéseteket azonnal ki is nyilvánítjátok, lehetséges, hogy azt kockáztatjátok, hogy az illető már nem fog nálatok jelentkezni. Ha egy kicsit flörtölve adjátok elő a meglátásaitokat, vagy esetleg vicces hangnemben, teljesen más látószögbe kerül az álláspontotok a férfi szemszögéből. Így elkerülhetitek, hogy az érzékenyebb lelkű pasit elkergessétek magatok mellől, vagy esteleg rögötn kiábrándítsátok magatokból.
 4. Figyeljetek a szemkontaktusra
  A szemkontaktus minden esetben nagyon fontos szerepet játszik, mely nemcsak érdeklődéseteket, de a felé irányított tiszteleteteket is szimbolizálja. A nyitott testtartással sok mindent elárulhattok magatokról és lehetőséget adtok a férfinak arra, hogy közeledhessen hozzátok. A zárkózott nő titokzatos is tud lenni, de nem egytől-egyig minden férfi rajong ezért.
 5. Ne foglalkozzatok másokkal
  Mint már egy másik pontban említettem fontos az őszinteség, viszont, ha folyton másokról beszéltek és az illetőket nem feltétlenül pozitív színben tűntetitek fel, az nem csak elgondolkodtató a másik fél számára, de még akár kiábrándító is lehet.
 6. Egy kis testi kontaktus soha nem árt
  Ha testetekkel apró jeleket közvetítetek a partneretek felé, megerősítitek őt abban, hogy érdeklődtök iránta és egyben lendületet adtok neki ahhoz, hogy próbálkozzon.

 

M.

 


Előző bejegyzés
A perfekcionizmus hálójában
Következő bejegyzés
A séta csodálatos hatásai