Életképek / 5. augusztus 2017

Ébredező szerelem

A szerelem útjai bizony kifürkészhetetlenek. Nem tudjuk megválasztani, hogy mikor, kibe és milyen módon szeretünk bele. Ha még ezt is kontrolállni tudnánk, talán teljesen el is tűnne az a bizonyos varázslatos ébredező szerelem érzése.

Az érzéseinket sokszor rendkívül nehéz definiálni, a szerelem legkülönbözőbb formái kísérik végig életünket. Legyen az mély, és barátságon alapuló szerelem, amelyre sokan esküsznek, vagy tomboló és szenvedélyes, az életünkbe berobbanó érzelem. Amikor egy mély barátságban egyszer csak szikrázni kezd a levegő, az akár ijesztően is hathat ránk.

Nincs szebb dolog az életben, mint az ébredező szerelem. Fátyolos és titkos vágyak ópiuma, amiket úgy szívsz le a szívedre, mély, szívet elállító lélegzetvétellel, mint a zsályás szénarétek fülledt, meleg illatát. Az ismeretlenség és végtelenség misztériuma, az örök tavasz hárfahangja ez a lélek felajzott húrjain.
Zilahy Lajos

A sajátunkhoz hasonlóan, a kiszemelt érzéseit vagy viselkedését sem könnyű kategorizálni, mégis ez az, ami legjobban foglalkoztat a kezdeti fázisban. Éppen ezért összegyűjtöttünk nektek, néhány pontot, amely segíthet abban, hogy megbizonyosodjatok arról hogy az ő érzései is ébredeznek. 🙂

6 jel, mely bizonyítja, hogy kezd beléd szeretni

 1. Minden randi után megkérdezi, hogy mikor láthat újra
  Megerősítést vár tőled. Biztosra szeretne menni, ezzel is jelezni feléd, hogy folytatásra számít.
 2. Mesélt a barátainak rólad, mely igazi mérföldkőnek számít, ezzel is bizonyítva, hogy kezdesz fontos szerepet játszani az életében
 3. Rengeteg időt tölt veled
  Szívesen van veled, nem sajnálja  az idejét rád, sőt egyre többet és többet akar belőled.
 4. Szinte azonnal válaszol az üzeneteidre.
  Nem hagy órákig várakozni, miután meglátja az üzenetedet, hanem azonnal kapcsolatba szeretne lépni veled.
 5. Lemondja találkozóit vagy időpontjait miattad
  Egyértelmű, hogy nem azért, mert csupán kedvesnek és szimpatikusnak talál téged.
 6. Folyton érdeklődik
  Szeretne megbizonyosodni arról, hogy már nem vagy beteg, vagy tudni szeretné, hogyan sikerült a vizsgád, vagy hogy felvettek-e az új munkahelyre. Egyszerűen foglalkoztatod és folyton ott vagy a gondolataiban.

M.


Előző bejegyzés
Motiváló idézetek a házasságról
Következő bejegyzés
Szilvás torta