Érdekességek / 22. november 2015

Az első randi

Az első randi mindig meghatározó és talán bele se gondoltunk, hogy mennyi mindent elárulhat kiszemeltünkről az, hogy hova visz. Íme 5 randikategória, mely mélyebb betekintést enged kiszemeltünk személyiségébe.

Modern kor, emancipáció, egyenjogúság, nyitottság ide vagy oda a férfi-női játszmák még mindig a mindennapjaink részét képezik. Tény, hogy a nők sokkal könnyedébben reagálnak a férfiak rezdüléseire, de nem minden férfit áldott meg a sors jó beszélőkével, kezdeményező képességgel, vagy lehengerlő külővel, sokan bizony rendkívül félénkek tudnak lenni. A férfi továbbra is úgy érzi, hogy az első randin el kell varázsolnia a nőt, mivel tudja, hogy az első pár óra mindkettejük számára meghatározó lehet.

Az alábbi néhány randi tipp, vagy kategória férfiak besorolása és elmélete szerint működik, melyek segítségével mi is könnyebben be tudjuk sorolni randipartnerünket.

  1. Állatkert – Lehetőséget biztosít a partnerünk közelebbről való megismeréséhez, ugyanakkor ha kifogynánk a témából bármelyik elragadó állat kisegíthet a csávából. Talán félénkebb férfival van dolgunk, de az is lehet, hogy meg szeretné mutatni az érzelmesebb oldalát, gondolván, melyik nőnek ne jönne be, ha a férfi szereti az állatokat.
  2. Mozi – Alapvetően nem biztosít lehetőséget ismerkedésre, beszélgetésre, így valószinűleg egy rendkívül szűkszavú, nagyon félénk férfival van dolgunk, de nem kizárt, hogy nem igazán érdeklődik a nő iránt, csak egy kalandra vágyik.
  3. Kávé, vacsora – Talán ez a legáltalánosabb formája az első randiknak. Itt minden zavaró tényező nélkül elmerülhetünk a másik személyiségében. Alapvetően nyitott, korrekt emberrel állunk szemben, aki nem fél megmutatni önmagát és nem esik pánikba a gondolattól, hogy esetleg kifogy a témákból.
  4. Éjszakai élet, koncert, buli, borozás – Valószinűleg egy extrovertált személyiséggel állunk szemben, aki szeret társaságba járni, fontos számára a kikapcsolódás, zene, tánc és az is lehet, hogy már az elején le szeretné tesztelni, mennyire tud a nő táncolni, vagy mennyire működik köztük a kémia. Így ezt a típust fenntartásokkal kezelném.
  5. Séta, fagyizás  romantikus férfivel van dolgunk, aki amellett, hogy nem riad meg egy kis beszélgetéstől, meg szeretné nekünk mutatni a világot, új helyekre visz el, mindenképp kreatív és humoros személyiségre asszociálnék.

M.


Előző bejegyzés
München - 10 látnivaló
Következő bejegyzés
Férfi-női barátság