Életmód / Lélek / 7. április 2018

7 menyasszonyi vétek

Az esküvő az egyik legszebb nap az életünkben, melyet már hónapokkal, vagy akár már egy évvel előtte izgatottan tervezgetünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esküvőnk maga legyen a tökély, de mégis nem árt egy-két apróságra odafigyelni.

A lázas készülődés után nyilván azt szeretnénk, ha semmi sem árnyékolná be a nagy napot. Sajnos azonban nem mindig sikerül zökkenőmentesen lebonyolítani az esküvő napját. Néhány tipp segítségével elkerülhetsz egy-két menyasszonyi bakit.

7 menyasszonyi vétek, melyeket nem árt elkerülni

 1. az időjáráson agyalni
  Minden menyasszony abban bízik, hogy optimális időjárási viszonyok mellett mondhatja ki a boldogító igent. Már csak egy zápor gondolata is pánikot kelthet bennünk, viszont kár lenne ezen stresszelni, hogy ne tudjuk élvezni az előkészületeket. Úgysem tudunk rajta semmit változtatni maximum vihar esetén egy B tervvel előállni
 2. semmit sem enni
  Annak ellenére, hogy a hatalmas izgatottságtól úgy érezzük, hogy egy falat sem megy le a torkunkon, mindenképpen kellene legalább néhány falatot enni. Üres gyomorral könnyen leeshet a vércukorszint és ki szeretne a saját esküvőjén elájulni?
 3. túl sok alkoholt inni
  Egy kicsit bátran lehet alkoholt fogyasztani, hiszen a lényeg, hogy ezen a napon úgy csináljunk mindent, ahogy az nekünk jólesik. A mennyiséggel azonban vigyázni kell és nem árt, ha időközben vizet is fogyasztunk.
 4. túl kevés időt szánni bizonyos dolgokra
  Érdemes minden egyes programmpontra plusz 5 percet rászámolni. Soha nem lehet tudni mikor keveredünk dugóba, vagy mi van, ha elcsúszik a sminkes vagy fodrász, vagy esetleg közbe jön valami az egyik koszorúslánynak stb.
 5. új cipőt viselni
  Az eskövő előtt célszerű bejáratni a cipőt, akár táncolni is benne egy kicsit, hogy fel legyünk készülve arra, ha esetleg egy-egy helyen nem optimálisan helyezkedik el benne a lábunk. A biztonság kedvéért mindenképpen legyen nálunk sebtapasz.
 6. szépítkezést az utolsó pillanatra hagyni
  Legalább egy héttel az esküvő dátuma előttre ajánlatos betervezni a kozmetikai kezelést vagy szoláriumot. Ha utolsó napra hagyjuk, akár balul is elsülhet az sos szépítkező akció.
 7. abban bízni, hogy minden tökéletes lesz
  Természetesen ez a cél és tartsuk is ezt szem előtt, azonban elég naív lenne részünkről azt hinni, hogy minden 100% -ban a terv szerint fog haladni. Egy-két apróság minig becsúszik, de ettől lesz emlékezetes igazán az esküvő napja. A lényeg, hogy a vőlegény és a szeretteink velünk ünnepelnek.

M.

 


Előző bejegyzés
11 tipp kialvatlanság ellen
Következő bejegyzés
15 vicces tény a nőkről