Sikk / 6. július 2015

7 Hajdúsító tipp

Az alábbi hajdúsító tippek segítenek abban, hogy a lelapult, vékonyszálú unalmas frizura a múlté legyen. Amennyiben odafigyelsz néhány gyors, egyszerű és költséghatékony módszerre, egy kis rafinériával, bárkinek lehet ellenállhatatlan tömött frizurája. Az alábbi 7 tipp garantáltan segítségetekre lesz a volumennövelésben;

  • Az egyik legfontosabb kritérium a megfelelő, személyiségre, arctípusra és hajtípusra szabott frizura kiválasztása. Nem mindig kifizetődő, ha az aktuális divatőrületeknek próbálunk hódolni, miközben figyelmen kívül hagyjuk, hogy mi is áll nekünk jól. Dús hajúak bátran válasszanak fokozatos, ritkított frizurát, míg a ritkább hajkoronával megáldottaknak ideális például a bubi firzura.
  • A kevesebb néha több. Ez érvényes a samponok, balzsamok adagolására is, melyekből ne használjunk fél diónagyságúnál többet.
  • A hajkondiconáló és a különféle pakolások használata után mindenképpen bő vízzel, alaposan öblítsük le hajunkat.
  • Használjunk volumennövelő hajhabot, mely garantáltan gondoskodik a frizuránk tartósságáról.
  • A megfelelő hajszárítás sem alábecsülendő. A legjobb ha fejünket lehajtjuk és a hajtöveinkre irányítjuk a hajszárítót.  A vékonyszálú hajat körkefe segítségével szárítsuk.
  •  A szárítás után bátran alkalmazhatunk hajpúdert is, kevés hajlakkal kombinálva ez is szuper hajdúsító hatást kelt.

A megfelelő hajszín kiválasztása is fontos tényező lehet koronánk tuningolásában. Az erőteljesebb színek optikailag többnek és erőteljesebbnek tűnnek, válasszunk intenzív árnyalatot.

M.


Előző bejegyzés
Táskánk, a stílusunk tükre
Következő bejegyzés
Emlékeink útvesztőjében